Sieraden dichter: Tiffany uitstekende sieraden ontwerpers om Shilongbojie (Jean Schlumberger)

Shilongbojie houden van de natuur, willen 'vangen de onregelmatige dingen in het universum ', dan, talloze gewone leven in zijn handen wordt het een zeer mooie schoonheid en charme van de schat. Hij keek uit het raam, elegant en rustig. Hij is voor Shilongbojie, Tiffany's Shilongbojie, mensen noemen hem - Sieraden dichter.

Prachtige schoonheid en charme van de grote schatten
Blauwe boek Tiffany's van fijne sieraden naar Shanghai, China. Tiffany ging de winkel van het moment, de ogen gesloten door een aantal sieraden leven en het leven, en om Shilongbojie (Jean Schlumberger), de naam van elktiffany
een stralende edelsteen. Hij had nooit enige formele opleiding, maar het is de vorige eeuw, de meest prestigieuze sieraden ontwerpers. Zijn verhaal, uit de Elzas in Frankrijk begon.

Om Shilongbojie
Een rijke textielindustrie bedrijven hebben een kind, genaamd Shilongbojie. Hij is altijd een potlood bedrijf, trekken overal Tu Tu, ook het denken over de hele dag te krijgen in de kunst school. 'Nee, je moet het textiel te leren, omdat de zakelijke behoeften van uw toekomstige woning!' Mijn ouders verbood hem naar wat de verdomde kunst te leren. In 1929, Shilongbojie kwam voor het eerst naar de VS, maar in die tijd, hij en Tiffany had nog niet voldaan, maar in een textielfabriek. Nadat hij naar Berlijn, begon zijn bankwezen, maar keerde uiteindelijk terug naar Parijs, dat romantische stad.
De jaren 1930 in Parijs, het vullen van de lucht met het surrealisme: Picasso hield zijn eerste overzichtstentoonstelling, de Amerikaanse grondlegger van de Dada kunst van Man Ray (Man Ray) vestigde zich in Parijs om zijn carrière voort te zetten; Amerikaanse Pioneer beeldhouwer Alexander Calder (Alexander Calder), kwam ook naar Parijs om de doop van de avant-garde kunst te aanvaarden. Shilongbojietiffany & co
eindelijk terug naar Parijs op dit moment begon zijn droom van de kunst, om een ??ontwerper te worden. Zijn ontwerpen waren onder de eerste ontwerpers Elsa Schiaparelli (Elsa Schiaparelli) ontworpen knoppen jurk. Knoppen lijken onbelangrijk, maar door dit te doen Shilongbojie de perfecte partner gevonden - Salvador Dali (Salvador Dali) en Kemei Di (Alberto Giacometti), maar ook uitgevoerd met Schiaparelli samenwerking. Kort daarna begon hij te schrijven voor de beroemde mode-ontwerper sieraden.
Na het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog, Shilongbojie laat Parijs, naar New York, waar hij een jeugdvriend Nicholas Banga Duitsland (Nicolas Bongard). Kort daarna openden ze een sieraden atelier, weg van de Tiffany flagship store op Fifth Avenue een blok.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!