Verenigde Staten wil verhogen de gestationeerd in Irak ambassade over duizenden veiligheidspersoneel

Amerikaanse ambassade in Bagdad tegen een kostprijs van $ 750 miljoen, voltooid in 2009, grenzend aan de stad zetten over de rivier de Tigris in Bagdad, ligt in de internationale zone, de zogenaamde 'groene zone', die eenmoncler shopoppervlakte van 0,44 vierkante kilometer heeft.

Amerikaanse ambassade 'gevestigde', er wordt gezegd dat 15.000 mensen. Een onwillig om publiekelijk naam de Verenigde Staten ambassade ambtenaar zei de ambassade momenteel ongeveer 10.000 mensen, na het terugtrekken van Amerikaanse troepen, de regering zal een extra 5.000 veiligheidspersoneel financieren. Ambassade, wat betekent dat de toekomst zal worden uitgerust met wapens officieren in bijna alle mannen, en de veiligheidspersoneel voor de Verenigde Staten gedemobiliseerde soldaten.

De samenstelling van, formele diplomatiek personeel rondmoncler online1000 mensen en de rest zijn overweldigend werknemers; verschillende soorten werknemers, het grotere aandeel van werknemers van aannemers voor beveiliging.

Professionele soldaten in meer dan 200 mensen bij de ambassade, met inbegrip van aanwezigheid na de terugtrekking van lokale, helpen bij het trainen van Irak leger instructeurs en de gebruikelijke bewaken Amerikaansemoncler 2011mariniers van de ambassade. Veiligheidspersoneel en Verenigde Staten militaire dat samen, uitgerust met ten minste duizenden wapens, met bestrijden vermogen, u kunt compileren een 'combat brigades'.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!