De Zweedse centralebank kondigde dat de renteverlaging 0,25 %

Zweden aangekondigd op twintigste van de Centrale Bank, snijd de benchmark rente 0,25%, dat wil zeggen van 2% procent gesneden.

De Zweedse centralebank zei in een verklaring,moncler onlinehet verslechterende externe economische klimaat, Zweden inflatoire druk in de economie iets, dus het besloten om gesneden zijn benchmark rente. De Zweedse centralebank is van mening dat de financiële crisis van de eurozone naar niet duidelijk dat economische groei wordt verwacht te worden binnen een bepaalde tijd in de toekomst niet hoog is. Niettemin, de nog steeds relatief gestage groei in de wereldeconomie.

De Zweedse centralebank verwacht dit jaar Zweden jaarlijkse groei van het BBP 4,6%, 2012 groei zal dalen tot 1,3%. Door 2013 of 2014, de groei van het brutomoncler 2011binnenlands product zou bereiken en 2,3%.

De Zweedse centralebank ook voorspeld dat volgend jaar benchmark rente wordt verlaagd naar 1,7%.

Door de internationale financiële crisis, Zweden negatieve groei van de economie in 2009, 5,3%, daalden de benchmark rente ook naar 0,25%. In 2010, de Zweedse snelle economische herstel, steeg BBP met 5,7%, het hoogste stijging sindsmoncler shop1970. In juli van dit jaar heeft de Zweedse centralebank de benchmark rente 0,25%, verhoogd van 1,75% procent, tot het beteugelen van inflatie.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!