Jewelry kijken sieraden aan de geschiedenis van de top tien merken tonen

I. Cartier, dit was de Britse koning Edward VII als 'koning van juweliers, juwelier van de koningen ', het beroemde merk in meer dan 150 jaar, gemaakt vele werken van oogverblindende schoonheid. Deze werken zijn niet alleen creatief boutique sieraden te kijken, maar ook een hoge artistieke waarde, het is het waard nadenken waardering, vaak ook te wijten aan het eigendom van beroemdheden, die waren bedekt met een laagje legende hebben. Prins besteld uit India, de grote ketting, de hertogin van Windsor om de lijn hand in hand gaan met de tijger-vormige glazen, en vol van grote schrijvers Cocteau zwaard symbool van de Franse Academie, Cartier een andere legende vertelt een verhaal.

Twee. TIFFANY1837 18 september Charles Lewis Tiffany leningen aan 1,000 dollar als kapitaal, 259 Broadway in New York City,tiffany
opende een bedrijf genaamd Tiffany & Young's boetiek briefpapier en het dagelijks gebruik, alleen opende de dag van de omzet van 4,98 dollar, naar Charles? Lewis? Tiffany stierf in 1902, toen de woning achtergelaten 35 miljoen dollar. Geen rijkdom uit de hemel vallen, van een kleine briefpapier boutique om vandaag 's werelds grootste sieraden bedrijven, 'classic' is synoniem geworden met TIFFANY, want er zijn te veel mensen trots zijn om sieraden TIFFANYthat dragen is neergelegd bij een gemeenschappelijke geschiedenis van de ontwikkeling tot nu toe .

Drie. ENZO diamant staat voor standvastige liefde, is altijd beschouwd als een gave van de liefde emotionele getuigenis over de verkiezing van de goederen. Als een gevolg hiervan zal de diamant uiteraard uitgegroeid tot de meest besproken in september in een kostbaar en mooi. Liefde ieder paar uniek is, ieder een prachtige combinatie moeten ook de meest bijzondere, meer hoop herdenken de oude diamant schitterentiffany & co
in hun eigen lichaam en de unieke schoonheid van de meest bescheiden! Genoteerd op de Amerikaanse Nasdaqbackground van de sterke merken van de onderneming hebben de mogelijkheid om ENZO het bereiken van uw dromen, met de ontwrichtende technologie sprong voorwaarts voor de diamant, de internationale super-designer mix van oude Chinese gunstige voorhoede ontwerp, zodat ENZO88 verdiende dit seizoen de helderste emotionele embleem!

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!