Media herinneringen biografie van Kim Jong-Il: laatste twee jaar en vier bezoeken aan China


Kim Jong-Il werd geboren in 1942 in oude leeftijd berg geheime kampen van de Noord-Koreaanse grens, is geweest in Pyongyang schoolmoncler 2011toen ik jong was, afgestudeerd aan Kim Il Sung alomvattende universiteit departement politieke economie, dan in de arbeiders partij van Korea, van de Chief, 1964 voormalige Chief van het Centraal Comité en plaatsvervangend Ministers, Ministers, secretarissen, lid van het Politbureau en permanent comité.

In juli 1994, Kim Il Sung tijdens controles op het gebied, dankzij de dood van hartaanval.

In het geval van zwakke binnenlandse economische groei,moncler shopinternationale druk, Kim Chong-il die in 1995, 'eerste militaire politiek' concept. Het is over het algemeen op de overname en ontwikkeling van de belangrijkste ideeën van Kim Il Sung. 'Militaire eerste politiek' is het idee van 'militaire eerste' en 'versterking van de nationale defensie macht' als een nationale prioriteit, simpel gezegd, is alles naar de militaire eerste, alle militaire-gecentreerd.

In 1997, Kim Jong-Il voor hetmoncler onlinebovenliggende einde van de periode van rouw voor 3 jaar, op 8 oktober van dat jaar werd hij secretaris-generaal van de arbeiders partij van Korea, 2010 herverkiezing.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!