S. Korea's Lee Myung-bak bekritiseerd voor kleindochter van dure jas

Zuid-Koreaanse voorzitter Lee Myung-bak is bekritiseerd voor zijn kleinkinderen van dure outfits.

Online bulletins zijn gonsde over een set van foto's tonen van zijn kleindochter dragen van een high-end winter jas in een familie tijdens de Lunar New Year's Day vakantie uitje.

jassen monclerDe foto's, geüpload naar Toon Lee's zorgzame, familie-gecentreerd kant, gevraagd een protest over de luxe kleding gedragen door zijn familie, een schril contrast met zijn belofte om empathize met economische tegenspoed van gewone mensen.

In de foto's door het Presidentieel Bureau vrijgegeven zaterdag, droeg een van Lee's kleindochters een witte winter jas toen zij en haar grootouders een supermarkt op Tongin markt in noordelijke Seoul bezocht. De jas is gedacht te worden door kleding specialist Moncler, vaak aangeduid als de 'room van de room' van winter sportkleding.

De prijs van Moncler jassen begint meestal van 2 miljoen gewonnen (US$ 1,740), mode insiders zei. Later werd onthuld dat kinderen kledingstukken zijn meestal geprijsd ongeveer 800.000 gewonnen.

moncler onlineVele netizens nam de Voorzitter aan taak over de pricy kleding.

'Lee heeft altijd benadrukt dat hij barmhartig naar de gewone of met een laag inkomen mensen. Hoe kan hij begrijpen de ellende van kansarme mensen wanneer zijn kleinkinderen zijn vervlochten met luxe?'een Internet-gebruiker heeft gereageerd.

'Lee altijd de voorkeur luxe. Zijn belofte om te kijken na de minder rijke en minder krachtige is tevergeefs,'lezen een andere online commentaar.

Echter, sommige betoogd dat kleinkinderen rechten om te dragen wat ze willen hebben, zolang ze het zich kunnen veroorloven.

'De kleindochter van vader is een arts. Haar ouders kunnen zich veroorloven de jassen zonder enig probleem. Het heeft niets te maken met Lee's officiële beleid,'zei een andere internetgebruiker.

De conservatieve Chosun Ilbo krant gemeld dat ooit een kleindochter van de liberalemoncler 2011voormalige President Roh Moo-hyun was gespot dragen een Britse luxe merk, Burberry.

'Er zijn beweringen dat Burberry duurder dan Moncler is,' schreef het.

Het geschil is nog steeds, niet verdwenen in dat de foto's zijn geüpload naar de president's passie om te doen herleven van de lokale economie te bevorderen.

'Of de jas is 800.000 gewonnen of 2 miljoen gewonnen, het geschil zelf links een litteken op mensen met een laag inkomen harten,' zei Rep. Kim Yoo-jung, vloer woordvoerster van de belangrijkste oppositiepartij democratische Verenigd.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!