Hong Kong, het vasteland van Europa en externe luxe Zuozhen samen te komen en die in Hong Kong

Amerikaanse bagage merk Samsonite (Samsonite), IPO aanvraag is goedgekeurd, Prada ook reikhalzend uit naar de schuldenlast verlichten door middel van Hong Kong IPO, terwijl de VS merk COACH handtassen (Coach) is net opgenomen in Hong Kong.Hong Kong kapitaalmarkt activiteit, en de nabijheid van de toekomst van de heetste luxe goederen markt in China, het luxemerk van denken is niet ingewikkeld.

Luxe camping is verdeeld, niet alleentiffany and comde meest ingetogen van de topmerken niet willen Hong Kong, of zelfs gewoon niet wilden op de markt om zijn eigen mysterie te breken kiezen, terwijl die prijs iets lager, getroffen door de financiële crisis, het merk is een van wachten gehaastHong Kong.

Dicht bij de markt

Nooit ontkend de 'MadeinChina' Amerikaanse merk Coach zak vermeld in begin mei, het initiatief van de Hong Kong lijst plan.

Gestuurd naar de boodschap van de auteur, Coach kant zei van plan om certificaten van aandelen genoteerd in Hong Kong door de uitgifte, Coach vele jaren geleden was opgenomen in New York.Als alles goed gaat, wordt Coach zal naar verwachting bereiken tijdens het jaar in Hong Kong in 2011, en werd de eerste Hong Kong, New York twee-beursgenoteerde Amerikaanse bedrijven.

Coach is niet kort van geld,tiffany anddit heeft meer te adverteren.

Coach voorzitter en CEO LewFrankfort die helpen om in Hong Kong genoteerde China en Azië Coach van de investeringen en de consument te verhogen.

Coach verwacht dat de komende twee tot drie jaar, zijn omzet in China in de wereld zal van de huidige 3% te verhogen tot 10%.Ik begrijp dat in de afgelopen jaren, Coach is niet alleen om snel te herstellen in China, agentschap, opgericht China het hoofdkantoor in Shanghai, de president van de internationale afdeling van de retailactiviteiten zullen naar China vliegen een keer per maand, die elk naar een andere stadstudie.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!