Leuk Tibet: Tibetaanse sieraden je leren om zilver te kopen tips

Een Tibetaanse sieraden:

? Tibet Tibetaans Tibetaans zilveren armbanden zijn meestal gemaakt van koper, gegraveerd met het Sanskriet, er zijn zowel eenvoudige en enigszins mysterieuze sfeer. Hoed van Lhasa, de Tibetaanse plateau vrienden wordt gebruikt om de wind en zand te blokkeren. Gezin moet weten hoe mode en kleding die ze ? kleur afgestemd te gebruiken. Tibetanen dragen zilveren halvemaan, een symbool van kuisheid entiffany
zilver ingelegd agaat stenen, zijn er gezegend gunstige betekenis van welzijn. Rood blauw sieraden gebaseerd Cangshi ? zowel de vrije en makkelijk te verbergen met een oprechte, je zal laten zien zijn sterke gevoel van overleven diepe trillingen.

Van bijzonder belang is dat, voor de echte komen uit Tibet, Tibetaanse sieraden, accessoires, zoals Mao Niugu productie-, lijnen over het algemeen negatief zijn, terwijl de imitatie is dat niet. Een ander voorbeeld is de Tibetaanse Tibetaans zilver of koper armbanden, moet het bovenstaande patroon via attachment de 'Roberts' naar hun werk, in plaats van carving of overdruk gemaakt.

Twee zilveren:

925 is eigenlijk 92,5% zilver gehalte vantiffany & co
zilver producten. 925 ten behoeve van de zuiverheid van zilver. Dit is de hoogste zuiverheid zilver, het is hetzelfde als de zuiverheid van het goud 999. Omdat fijn zilver is te zacht en makkelijk geoxideerd, temeer daar het bedrijf opgericht 925 zilver tiffany heeft 925 Zilver Zilver internationaal werd erkend.

Zilver is een actief metaal, eenvoudig en zwavel in de lucht van een chemische reactie, het zilver zwart. Draag daarom zo weinig mogelijk wanneer ze in contact met lucht, niet een plaats in de chemische concentratie van het gas te dragen. Blootstelling aan zwavel zeep, moet u onmiddellijk veeg droog. Zweet chloride van zilver worden ook beïnvloed.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!