Ondergedompeld in de koude en zachte, "Silver Empire"

Sprankelende edelstenen en edele metalen, zonder de kleur, de zilveren sieraden industrie lijkt uit te maken weinig opmerkelijk, maar de taaiheid klasse van de pariteit van dit materiaal in de handen van de ontwerper met een zilversmid, maar het veranderen van de houding duizenden, Guanghua ingetogen luxe stijl .

Queensland Hof van Christofle zilverwerk familie van elegante luxe

Christofle zilverwerk is de aangepaste gestart.tiffany
In 1830, de familie oprichter, de heer CharlesChristofle naar de juwelier in Parijs begonnen met dit Franse merk geschiedenis van Queen's koninklijke familie te creëren. Na die 170 jaar, Christofle heeft zijn uitstekende vakmanschap en innovatief design de wereld veroverde, niet alleen met succes zichzelf gevestigd als een 'leverancier van de Royal Queen', maar ook door tal van koningen en edelen van alle leeftijden. Dus, 's werelds luxe hotels, restaurants, cruiseschepen, en zelfs de Franse presidentiële paleis en de Europese Gemeenschap hoofdkantoor in Brussel, kan men een low-key luxe Christofle Queensland rechter figuur.

Tiffany Tiffany & Co Altijd een klassieker

Denk aan zilver, veel mensen de geesten van de eerste naam uit angst dat niet-Tiffany perfect. Hoewel deze werd opgericht in 1837, begon als een zakelijke briefpapier en ambachtelijke winkels, en nu zijn we praten over meer is dat het duur is, zes klauw set diamanten ring, maar het concept van de eerste 925 zilver, maar door Tiffany komen. In de booming jaren 1830 in New York, Tiffany cutting-edge denken en snelle ontwikkeling van de Amerikaanse industrie, vrij van de versierde Victoriaansetiffany & co
gekunsteldheid. Twee jonge ondernemers • • Charles Louis Tiffany (CharlesLewisTiffany) en John • Young (JohnYoung), geïnspireerd door de natuur, geïnspireerd, in het product besteed aan eenvoudige, elegante stijl en heldere harmonie. In het eerste systeem van de borden en zilveren bestek en andere servies, sieraden en de daaruit voortkomende producten, zijn deze stijlen uitgegroeid tot een tijdloos Tiffany ontwerp. De buitengewone cast van Tiffany stijl uitstekende smaak en elegante mode oprichter status. 1867 Paris World's Fair, Tiffany & Co voor de eerste keer won internationale erkenning. Bedrijven beschikken over geavanceerde productieproces tot een hoge zilveren awards te krijgen, en dit is de eerste keer ooit in de Verenigde Staten door een buitenlandse design bedrijf zo hoog van de jury en waardering.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!