Kantoor in de provincie helft van de prijs kopers aan diamanten, meestal jonge internetgebruikers kopen

Online-handel geeft de minderjarige de totale indruk. In feite, besteden zo veel als duizend goud of zelfs honderden duizenden gebruikers op het internet om meer sieraden te kopen. Binnenlandse netbeheerders om een ??grootschalige diamant 'mouse + cement' te ontwikkelen op nieuwe manieren, om de verkoop en de winkel-netwerk in combinatie met het netwerk marketing bedrijf, geeft nu toe ver beneden het aandeel van de omzet, de meeste mensen nog steeds op zoek naar het internet, entiteiten winkels.

Diamond Management Office van China (DAC) meldde dat in 2009, na de U. S. China heeft zich ontwikkeld tot de tweede grootste diamant consumentenmarkt. En van het China Internet Network Information Center rapport toont aantiffany
dat online winkelen Chinese gebruikers van 87,88 miljoen in de eerste helft van 2009, het totale bedrag van de online winkel van China en uitgaven van 25 miljard dollar bereikt, terwijl het aandeel van online sieraden aankopen, maar ook van 8% naar 11 %.

Deskundigen voorspellen dat de komende 3 tot 5 jaar is het aandeel van de binnenlandse Internet sieraden verkoop zal 320 miljard yuan te bereiken. Sieraden e-commerce in de Verenigde Staten, de geboorteplaats van de wereld, online verkoper Blauwe Nijl (BlueNile), ICE en de andere netbeheerders verkoop van diamant heeft een invloed op de traditionele sieraden merken, zoals traditionele merk Tiffany had ook begonnen met het netwerk kanalen te ontwikkelen. In China, rond 2002, begon te komen uit de diamant e-commerce wordt steeds meer een 'sunrise-industrie.' De afgelopen twee jaar, elk jaar tientallen jonge diamant netwerkexploitanten, groot en klein, omdat het aantal netbeheerders honderden diamanten, en er waren slechts 500 Taobao,tiffany & co
en de mainstream merken hebben 20 diamanten netbeheerders nummer.

Kantoorgebouw aan diamanten te verkopen

Xianfu Tang had een drukke Nieuwjaar. Hij is de meest beroemde diamanten, een diamant netwerkbeheer van vogels in Guangzhou, Chinees Nieuwjaar bij veel mensen diamanten sieraden, diamanten vogels gebouw in Victoria Square, de ervaring van de 22 centra kregen een aantal klanten elke dag te kopen. Het Experience Center heeft 21 medewerkers, Chinees Nieuwjaar op feestdagen is dit hun drukke seizoen.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!