Slachtoffers van de stormen in de Filippijnen steeg tot 800 652 mensen ontbreken

Belast met de leiding van redding in Cagayan de Oro City aosiyasi zei dat dankzij de plotselinge komst van stortregens en overstromingen, lokale yipianzeguo zal worden in een zeer korte periode van tijd. Gebouw kan overal worden gezien in de straat werden vernietigd en vele mensen weggenomen in zijn slaap was leven. Aosiyasi zegt, 'een heleboel ouders is zoeken de lokale begrafenis thuis, in search of hun kinderen. ”

Amol is 21 jaar oud, dat hij had het geluk om te ontsnappen aan een overval. Hij heeft geprobeerd om familie bellen, maar de ouders van de mobiele telefoon onbeantwoord is geweest.

Na de overstroming licht verdween, hij onmiddellijk snelde in het gebouw door de river's huis, en vond dat alles was verdwenen. Ouders en familieleden 7 verdwenen. 'Toen ik terug naar enige Zie de vloed van modder en knie diep, anderen niets. ”

Weer deskundigen zei dat hoewel de Filippijnen ongeveer 20 tropische stormen jaarlijks last, maar rond Kerstmis optreden zodat krachtige stormen zeer zeldzaam zijn.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!