Irak mannen toegelaten proberen te vermoorden de bezettingstroepen of gevangenisstraffen 25 mei

Iemand die in de Verenigde Staten en Kentucky Irak mannen woont 16e pleitte schuldig aan een Federaal District Court, toegelaten proberen te doden van Amerikaanse soldaten, als 'baseert' organisatie Professor branch levering van wapens en gewapend personeel Irak hoe maak bermbommen.

Wade·lamadan·alewan, 30, 2009 als vluchtelingen in de Verenigde Staten. De Federal Bureau of investigation in September van dat jaar opende een onderzoek naar de dorpen, aangewezen informer na ongeveer een jaar en hij sprak over Iraks activiteiten. Dorpen vertelde dit informer, dat hij was in Irak werkt voor een elektriciteitscentrale, maar altijd aan de kant van de plaatsen van geïmproviseerde explosieven. Hij had ook beweerd aanvallen op het Amerikaanse leger 'Hummer' en 'de Bradley'-stijl infanterie.

Dorpen kan dit jaar arresteren. Openbare aanklagers geïdentificeerd vanaf 2003 tot 2006 nam hij deel in de aanvallen op Amerikaanse soldaten in Irak, zei ons soldaten had geen detonerend explosieven verkregen dorpen vingerafdrukken.

Dorpen 16e op 23 beschuldiging pleitte schuldig. Volgens een pleidooiovereenkomst, zal hij worden geconfronteerd met een minimale 25, maximale straf van levenslange gevangenisstraf en in de Verenigde Staten om zijn straf. Hof gepland voor volgend jaar April 3 zinnen.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!